وبلاگ شخصی

مرنجان و مرنج

وبلاگ شخصی

مرنجان و مرنج

وبلاگ شخصی
یا علی مدد بزرگواران به این وبلاگ خوش امدید سایه تان مستدام باد
آخرین مطالب
نویسندگان
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات
  • ۱۱ خرداد ۹۷، ۲۱:۵۸ - علیــ ـرضا
    ⁦❤️⁩
  • ۱۵ شهریور ۹۶، ۰۳:۰۲ - قالب رضا
    :)
جمعه, ۲۲ بهمن ۱۳۹۵، ۰۳:۵۷ ب.ظ

خیار شور یه روزه

این داستان طرز تهیه خیارشور یه روزه

سلام یک مطلبی رو توی فیسبوک خواندم که خرید خیار شور و سیاست  رو ربط داده بود به هم  و مخلوط کرده بود من دیگه مطلب رو کامل نمینویسم. و از سیاست هم چیزی حالیم نیست ولی این مطلب را خواندم مواجه شدم با یک  کامنت و انهم طرز تهیه خیارشور یه روزه بود که براتون مینویسم از قول ان شخص و اگر درست کردید و نتیجه ای حاصل نشد به عهده خودتون نه من پدرم توی اینکار بود نه مادر خب میریم برای تهیه خیارشور یه روزه

خیار شور یک روزه.:

خیار را کاملا شسته داخل شیشه های سسی بزرگ می ریزیم

بعد چند ساقه ترخون وسه حبه سیر در شیشه می اندازیم .

در اخر اب جوشیده خنک را با نمک وفلفل مخلوط میکنیم به اندازه دلخواه ونصف لیوان سرکه. روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم انگاه در شیشه را محکم می بندیم.

حالا یک قابلمه براداشته شیشه را در وسط ان قرار داده تا کمر شیشه قابلمه را پر اب می کنیم 

سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.تا اب بجوش اید 

توجه کنید وقتی اب جوش امد ساعت می گیریم 15 دقیقه در حال جوش باشه پس از این زمان شیشه را از قابلمه در می اورید می زارید خنک شود وقتی کاملا سرد شد داخل یخچال بزارید .

فرداش نوش جان کنید.به همین راحتی .

این خیار شورشبیه خیار شور های شرکتی می شه با همون مزه و از همه مهمتر نیازی نیست 2هفته انتظار بکشید.

امیدوارم راضی باشید 

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۵/۱۱/۲۲
نویسنده ناشی

نظرات (۲)

۲۳ بهمن ۹۵ ، ۱۴:۰۲ پرستو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
آهاااا حالا متوجه شدم
آره یه زمانی مامانم واسم عصاره جگر می گرفت
مزه اش زهر هلاهل بود قشنگ
پاسخ:
منظورتون فرى قشنگ
۲۲ بهمن ۹۵ ، ۱۸:۵۴ پرستو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
واقعا اینجوری درست میشه یعنی
اگه شبشه شکست چی
پاسخ:
سلام شیشه نمیشکنه چون با این روش حتی میشه عصاره. گوشت مثل جوجه را هم گرفت برای بیمارانی که نمیتوانند غذاهای دیگه رو بخورند عصاره جوجه یا کفتر را میگیرند و به بیمار میخورانند از نظر شکستن شیشه نگران نباش شما وقتی قابلمه رو تا نصفه ان ظرف پرکنی و روی حرارت قرار بدی فقط نباید بعد از برداشتن و سریع   خنک کردنش توی اب سرد قرار ندی