وبلاگ شخصی

مرنجان و مرنج

وبلاگ شخصی

مرنجان و مرنج

وبلاگ شخصی
یا علی مدد بزرگواران به این وبلاگ خوش امدید سایه تان مستدام باد
آخرین مطالب
نویسندگان
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات
  • ۱۱ خرداد ۹۷، ۲۱:۵۸ - علیــ ـرضا
    ⁦❤️⁩
  • ۱۵ شهریور ۹۶، ۰۳:۰۲ - قالب رضا
    :)

۱۹۶ مطلب توسط «نویسنده ناشی» ثبت شده است

جمعه, ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲، ۰۳:۲۲ ب.ظ

به فرما تو دم در . . . .

سلام

جان فشان ای آفتاب معنوی/مر جهان کهنه را بنما نوی

از بزرگ مرد شوریدهای چون مولانا، سخن گفتن چونان دل بستن به شنا در اقیانوسی است به همنفسی جانی خسته و دست و پایی بسته. اما بیشک میتوان از دریای زلال سخن و اندیشهاش آبی به صورت زد و نومید نباید بود که:

آب دریا را اگر نتوان کشید/هم به قدر تشنگی باید چشید

در روزگار ما که گشتن در پی انسان کامل و جستن دیاری که کاملان در آن نفس میکشند چگونه یاید بود

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ ارديبهشت ۰۲ ، ۱۵:۲۲
نویسنده ناشی
شنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۱، ۰۹:۱۴ ق.ظ

قهوه دالگونا

قهوه دالگونا 

قهوه دالگونا

 یکی از معروف ترین نوشیدنی های کشور هند است که به صورت سرد یا گرم سرو می شود، 

 

مواد لازم برای ۲ نفر

نسکافه ۳ قاشق غذاخوری

شکر ۳ قاشق غذاخوری

آب ۳ قاشق غذاخوری

شیر ۱٫۵ لیوان

 

دستور تهیه قهوه دالگونا

 

مرحله اول

 

ابتدا نسکافه را به همراه شکر و آب داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن دستی یا همزن برقی به خوبی مخلوط می کنیم. هم زدن مواد را باید در حدی ادامه بدهیم که حالت خامه ای بگیرد و رنگش کمرنگ تر شود.

 

مرحله دوم

توجه داشته باشید که برای اینکه قهوه دالگونا حالت فرم گرفته داشته باشد باید از قهوه فوری یا همان گرانول های نسکافه استفاده کنید. قهوه معمولی یا کاپوچینو برای این قهوه مناسب نیست و نمی توانید آنرا قفرم دار کنید.

 

مرحله سوم

البته اگر فرم گرفتن قهوه برایتان مهم نیست می توانید از انواع قهوه برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید. پس از اینکه مواد به خوبی فر گرفت دو سوم حجم لیوان ها را با شیر سرد یا گرم پر می کنیم و روی ان را با قهوه فرم گرفته پر می کنیم.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ شهریور ۰۱ ، ۰۹:۱۴
نویسنده ناشی
يكشنبه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۰۲:۴۴ ب.ظ

مترجم زبان عربی

مدرس زبان عربی )کریم محمودی(

تدریس زبان عربی فصیح و لهجه های عربی-عراقی شامی( سوری لبنانی)خلیجی سعودی سعودی مصری و مترجم شفاهی و کتبی در خدمت شما سروران گرامی هستم

شماره تماس 09358410267

اینیستاگرام Km-arabi

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ بهمن ۰۰ ، ۱۴:۴۴
نویسنده ناشی
سه شنبه, ۱۹ مرداد ۱۴۰۰، ۰۲:۰۶ ب.ظ

ورزش

سلام

باز میخواهم در به در گردانمت از حقیقت با خبر گردانمت

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۹ مرداد ۰۰ ، ۱۴:۰۶
نویسنده ناشی
يكشنبه, ۲۹ فروردين ۱۴۰۰، ۰۱:۴۱ ب.ظ

جوانی

جوانی صندوقچه ایست که فقط پیران دانند داخلش چیست

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۹ فروردين ۰۰ ، ۱۳:۴۱
نویسنده ناشی
دوشنبه, ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۰۱:۱۶ ق.ظ

هدایتیه 259

به نام خدا ( هدایتیه ۲۵۹ )

بیخود شدم از خود صنما روی تو دیدم
بر سجده فتادم خم ابروی تو دیدم
ای بند بلا پیچ و خم زلف سیاهت
در بند توام پیچ و خم موی تو دیدم
دیده متحیّر شد از آن دیدهء شهلا
وا مانده دهن دیدهء آهوی تو دیدم
گلزار جهان از نظر افتاد و زبون شد
آندم که گل طلعت خوشبوی تو دیدم
تسنیم و می و حور و جنان گشته فراموش
تا لعل لب و صورت دلجوی تو دیدم
قصر و خدم و تخت زمرّد ، می و جنّت
 دادم به فنا تا رخ نیکوی تو دیدم
از تیر نگاهت بسلامت نرهیدم
رام تو شدم قدرت نیروی تو دیدم
گلبوسه ای از لعل لبانت نگرفته
 در حاله مه و صورت اخموی تو دیدم
اردو زده بر کشتن من لشگر مژگان
تسلیم توام همّت اردوی تو دیدم
مجذوب لب و خال کنار لبم ای دوست
در گوشهء لب گوهر هندوی تو دیدم
رویای قشنگیست (هدایت) که خودم را
در سلسلهء حلقهء بازوی تو دیدم
 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مهر ۹۹ ، ۰۱:۱۶
نویسنده ناشی
دوشنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷ ب.ظ

نان پزی خانگی

این نون شیرین نیس و خیلی نرمه

برای 4 تا نون متوسط:
1ونیم پیمانه شیر ولرم
1ونیم پیمانه آب ولرم
1 پیمانه روغن مایع
نمک ۱قاشق چایخوری
10 گرم خمیر مایه فوری (۱قاشق غذاخوری)
شکر۱ قاشق مرباخوری 
آرد اونقدر که خمیر به دست نچسبه 
بهبود دهنده ۲قاشق چایخوری سر صاف

شیر، آب و خمیر مایه وشکر رو مخلوط کنین و 7-8 دقیقه بعد، روغن و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا دیگه بدست نچسبه و نرم باشه.روش دستمال بزارین و 1-2 ساعت استراحت بدین.بعد  به 4 قسمت تقسیم کنین، هرکدوم 500 گرم،  باز کنین و داخل سینی هابزارین که کاغذ روغنی گذاشتین و نیم ساعت استراحت بدین، بعد داخل کاسه ای، 1 قاشق غذاخوری آرد رو با نیم پیمانه آب مخلوط کنید و دستتون رو داخلش کنین و با ناخنهاتون روی نون شکل بدین.پس باید دستتون تمیز باشه.بعد روشون  ترکیب تخم نرغ و زعفران آب کرده  بمالین و کنجد تخم خرفه و کمی زیره  بپاشین.
 در فر گرم شده 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزین و درآخر اگر روی نون طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کرده تا کاملا سطحش طلایی بشه

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ تیر ۹۹ ، ۱۲:۴۷
نویسنده ناشی
يكشنبه, ۱۵ تیر ۱۳۹۹، ۰۴:۵۶ ب.ظ

اشپزی

سلاممم

کرپ‌ دانتل
مواد لازم👇🏻
برای کرپ
2عدد تخم مرغ
2لیوان شیر
نصف لیوان آب
1 ق م نمک
1/5لیوان آرد
.
طرز تهیه👇🏻
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ  ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم 
گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم 
درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را ‌می گذاریم.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ تیر ۹۹ ، ۱۶:۵۶
نویسنده ناشی
يكشنبه, ۱۰ فروردين ۱۳۹۹، ۰۳:۲۴ ق.ظ

قصه دل من

امشب به قصه ی دل من گوش می کنی 
فردا مرا چو قصه فراموش می کنی 
این در همیشه در صدف روزگار نیست 
می گویمت ولی توکجا گوش می کنی 
دستم نمی رسد که در آغوش گیرمت 
ای ماه با که دست در آغوش می کنی 
در ساغر تو چیست که با جرعه ی نخست 
هشیار و مست را همه مدهوش می کنی 
می جوش می زند به دل خم بیا ببین 
یادی اگر ز خون سیاووش می کنی 
گر گوش می کنی سخنی خوش بگویمت 
بهتر ز گوهری که تو در گوش می کنی 
جام جهان ز خون دل عاشقان پر است 
حرمت نگاه دار اگرش نوش می کنی
سایه چو شمع شعله در افکنده ای به جمع 
زین داستان که با لب خاموش می کنی 
هوشنگ ابتهاج (ه.الف.سایه)

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ فروردين ۹۹ ، ۰۳:۲۴
نویسنده ناشی
چهارشنبه, ۶ فروردين ۱۳۹۹، ۰۳:۰۷ ب.ظ

عکاس ناشی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ فروردين ۹۹ ، ۱۵:۰۷
نویسنده ناشی