وبلاگ شخصی

مرنجان و مرنج

وبلاگ شخصی

مرنجان و مرنج

وبلاگ شخصی
یا علی مدد بزرگواران به این وبلاگ خوش امدید سایه تان مستدام باد
آخرین مطالب
نویسندگان
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات
  • ۱۱ خرداد ۹۷، ۲۱:۵۸ - علیــ ـرضا
    ⁦❤️⁩
  • ۱۵ شهریور ۹۶، ۰۳:۰۲ - قالب رضا
    :)

۲ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

دوشنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷ ب.ظ

نان پزی خانگی

این نون شیرین نیس و خیلی نرمه

برای 4 تا نون متوسط:
1ونیم پیمانه شیر ولرم
1ونیم پیمانه آب ولرم
1 پیمانه روغن مایع
نمک ۱قاشق چایخوری
10 گرم خمیر مایه فوری (۱قاشق غذاخوری)
شکر۱ قاشق مرباخوری 
آرد اونقدر که خمیر به دست نچسبه 
بهبود دهنده ۲قاشق چایخوری سر صاف

شیر، آب و خمیر مایه وشکر رو مخلوط کنین و 7-8 دقیقه بعد، روغن و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا دیگه بدست نچسبه و نرم باشه.روش دستمال بزارین و 1-2 ساعت استراحت بدین.بعد  به 4 قسمت تقسیم کنین، هرکدوم 500 گرم،  باز کنین و داخل سینی هابزارین که کاغذ روغنی گذاشتین و نیم ساعت استراحت بدین، بعد داخل کاسه ای، 1 قاشق غذاخوری آرد رو با نیم پیمانه آب مخلوط کنید و دستتون رو داخلش کنین و با ناخنهاتون روی نون شکل بدین.پس باید دستتون تمیز باشه.بعد روشون  ترکیب تخم نرغ و زعفران آب کرده  بمالین و کنجد تخم خرفه و کمی زیره  بپاشین.
 در فر گرم شده 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزین و درآخر اگر روی نون طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کرده تا کاملا سطحش طلایی بشه

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ تیر ۹۹ ، ۱۲:۴۷
نویسنده ناشی
يكشنبه, ۱۵ تیر ۱۳۹۹، ۰۴:۵۶ ب.ظ

اشپزی

سلاممم

کرپ‌ دانتل
مواد لازم👇🏻
برای کرپ
2عدد تخم مرغ
2لیوان شیر
نصف لیوان آب
1 ق م نمک
1/5لیوان آرد
.
طرز تهیه👇🏻
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ  ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم 
گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم 
درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را ‌می گذاریم.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ تیر ۹۹ ، ۱۶:۵۶
نویسنده ناشی