خیار شور یه روزه
این داستان طرز تهیه خیارشور یه روزه
سلام یک مطلبی رو توی فیسبوک خواندم که خرید خیار شور و سیاست رو ربط داده بود به هم و مخلوط کرده بود من دیگه مطلب رو کامل نمینویسم. و از سیاست هم چیزی حالیم نیست ولی این مطلب را خواندم مواجه شدم با یک کامنت و انهم طرز تهیه خیارشور یه روزه بود که براتون مینویسم از قول ان شخص و اگر درست کردید و نتیجه ای حاصل نشد به عهده خودتون نه من پدرم توی اینکار بود نه مادر خب میریم برای تهیه خیارشور یه روزه
خیار شور یک روزه.:
خیار را کاملا شسته داخل شیشه های سسی بزرگ می ریزیم
بعد چند ساقه ترخون وسه حبه سیر در شیشه می اندازیم .
در اخر اب جوشیده خنک را با نمک وفلفل مخلوط میکنیم به اندازه دلخواه ونصف لیوان سرکه. روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم انگاه در شیشه را محکم می بندیم.
حالا یک قابلمه براداشته شیشه را در وسط ان قرار داده تا کمر شیشه قابلمه را پر اب می کنیم
سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.تا اب بجوش اید
توجه کنید وقتی اب جوش امد ساعت می گیریم 15 دقیقه در حال جوش باشه پس از این زمان شیشه را از قابلمه در می اورید می زارید خنک شود وقتی کاملا سرد شد داخل یخچال بزارید .
فرداش نوش جان کنید.به همین راحتی .
این خیار شورشبیه خیار شور های شرکتی می شه با همون مزه و از همه مهمتر نیازی نیست 2هفته انتظار بکشید.
امیدوارم راضی باشید
آره یه زمانی مامانم واسم عصاره جگر می گرفت
مزه اش زهر هلاهل بود قشنگ